Kommunalfinans 2017

Kommunalfinans 2017

Vi inviterer til seminar 24. og 25. august 2017

 

Kommunegjeld slår alle rekorder - Renteutsikter, Budsjettrenter og Tilgang på kapital

Vi ønsker å belyse problemstillinger rundt temaene gjeldsutvikling, renteutsikter, budsjettrenter og risiko knyttet til gjeldsporteføljen i offentlig sektor. Seminaret passer for rådmenn/ordførere, økonomisjefer og medarbeidere i økonomi- og finansavdelingen. Foredragsholdere er anerkjente fagpersoner innen sine respektive fagfelt.

Velkommen til et seminar med foredrag av høy kvalitet, i en uformell og trivelig ramme.

Klikk her for program

 

Seminarsted


Seminaret arrangeres på Scandic Bergen City hotell, som ligger i Håkonsgaten 2 i Bergen sentrum.  Middag torsdag kveld vil bli avholdt på ærverdige Statsråd Lehmkuhl.


Deltakeravgift  


Deltakeravgift er kr. 2.950,- per person som dekker seminaravgift, lunsj begge dagene, forfriskninger under seminaret og middag torsdag kveld, inkl. båtreise t/r.
Pris for overnatting på hotell Scandic Bergen City i sentrum av Bergen er kr. 1790,- per døgn inkl. frokost. Overnatting gjøres opp direkte med hotellet.

Alternativt vil det være mulighet å overnatte i hengekøye på Statsråd Lehmkuhl for kr. 500,-  inkl. frokost (kun tilgjengelig fra 24-25. august og ved minimum 20 stk overnattingsgjester). Merk at skipet er klart for overnattingsgjester kl. 24:00.

Gi beskjed ved påmelding om overnatting ønskes, så ordner BCM med reservasjon

Antrekk


Vi gjør oppmerksom på at det ikke er anledning til å bruke stiletthæler om bord på Statsråd Lehmkuhl under middagen torsdag 24. august.


Påmelding / Spørsmål


Bindende påmelding innen 15. juni 2017. Det er et begrenset antall plasser, så vær tidlig ute! Påmeldingsskjema (klikk på linken) sendes på mail: post@bergencapitalmanagement.no eller til deres kontaktperson i BCM. Har du spørsmål rundt det faglige eller praktiske, ta kontakt med Kenneth Christoffersen på e-post kenneth@bergencapitalmanagement.no eller telefon 928 29 538.

 

Klikk her for program i PDF