Kommunalfinans 2015

Vi inviterer til seminar den 27. og 28. august i Bergen. Seminaret tar for seg ulike tema innen Gjeldsutvikling, Renteutsikter, Budsjettrenter og Pensjon.

Se program her.

 

Seminar 

 

Kommunegjeld slår alle rekorder - Gjeldsutvikling, Renteutsikter og Pensjon

Til å bistå oss med dette har vi gleden av å presentere bl.a. Norges Bank, Svein Ingvar Gjedrem, Riksrevisjonen v/Per-Kristian Foss, Danske Bank, Oslo Børs (og flere kommer). Vi har satt sammen et seminar med praktisk tilnærming samtidig som vi aktualiserer innholdet og daglige utfordringer rundt temaene. Seminaret passer for rådmenn/ordførere, økonomisjefer og medarbeidere i økonomi- og finansavdelingen. Foredragsholdere er annerkjente fagpersoner innen sine respektive fagfelt.

Velkommen til et seminar med foredrag av høy kvalitet, i en uformell og trivelig ramme.

 

Seminarsted

Seminaret arrangeres på Scandic Bergen City hotell, som ligger i Håkonsgaten 2 i Bergen sentrum. Middag torsdag kveld vil bli avholdt på Cornelius som ligger idyllisk til, helt i sjøkanten på Holmen like utenfor Bergen. Det blir felles transport til Cornelius med båt fra Bryggen.

 

Deltakeravgift

Deltakeravgift er kr 2.950,- per person som dekker seminaravgift, lunsj begge dagene, forfriskninger under seminar og middag torsdag kveld, inkl. båtreise.

Pris for overnatting på hotell Scandic Bergen City i sentrum av Bergen er kr 1.290,- per døgn inkl. frokost. Overnatting gjøres opp direkte med hotellet. Gi beskjed ved påmelding om overnatting ønskes, så ordner BCM med reservasjon av rom.

 

Påmelding / Spørsmål

Bindende påmelding innen 19. juni 2015. Det er et begrenset antall plasser, så vær tidlig ute! Påmeldingsskjema (klikk på linken) sendes på mail: post@bergencapitalmanagement.no eller til deres kontaktperson i BCM. Ta kontakt dersom du har spørsmål rundt det faglige eller praktiske.