Kommunalfinans 2015

Vi inviterer til seminar den 27. og 28. august i Bergen. Seminaret tar for seg ulike tema innen Gjeldsutvikling, Renteutsikter, Budsjettrenter og Pensjon.

 

 

 Seminar

 

 

Kommunegjeld slår alle rekorder – Gjeldsutvikling, Renteutsikter og Pensjon

Vi ønsker å belyse problemstillinger rundt temaene Gjeldsutvikling, Renteutsikter, Budsjettrenter og Pensjonsforpliktelser i offentlig sektor. Til å bistå oss med dette har vi gleden av å presentere bl.a. Norges Bank, Riksrevisjonen v/Per-Kristian Foss, Danske Bank, Oslo Børs (og flere kommer). Vi har satt sammen et seminar med praktisk tilnærming, samtidig som vi aktualiserer innholdet og daglige utfordringer rundt temaene. Seminaret passer for rådmenn/ordførere, økonomisjefer og medarbeidere i økonomi- og finansavdelingen. Foredragsholdere er anerkjente fagpersoner innen sine respektive fagfelt.
Velkommen til et seminar med foredrag av høy kvalitet, i en uformell og trivelig ramme.
 

Seminarsted

Seminaret arrangeres på Scandic Bergen City hotell, som ligger i Håkonsgaten 2 i Bergen sentrum. Middag torsdag kveld vil bli avholdt på Cornelius som ligger idyllisk til, helt i sjøkanten på Holmen like utenfor Bergen.


Påmelding / Spørsmål

Hold av datoene! Informasjon om påmelding og endelig program vil bli lagt ut etterhvert. Ta kontakt dersom du har noen spørsmål.